Teckna avtal med P-tjänst AB

Service och reparation

Vi servar och reparerar de flesta typer av parkerings- och biljettautomater som finns på marknaden idag. Vill du ha förslag på serviceavtal lämnar vi det mer än gärna! Vi kan sköta hela driften med tömning och redovisning av mynt samt kontokortstransaktioner, dygnet runt jour för felanmälan och åtgärd samt service. Det går också bra att teckna avtal om endast service och reparation eller kontakta oss för engångsreparationer.

Vägmärken och vägmarkeringar

Tecknar ni avtal med oss ombesörjer vi att parkeringsvillkoren på fastigheten blir juridiskt riktigt skyltade i enlighet med vad som är överenskommet. Vi har kunnig personal som sköter allt från att gräva ned de erforderliga stolparna som skall bära upp skyltarna såväl som att skylta på ett snyggt och för bilisterna tydligt och lättförståeligt sätt. Vi kan även ombesörja målning av parkeringsrutor, symboler och spärrlinjer.

Flytt av skrotbilar

Har ni avtal med oss ombesörjer vi bortforsling av övergivna fordon. Skicka ett mail till epost@parkeringstjanst.se eller till er kontaktperson så löser vi det.

Kontakta oss

Har du några frågor eller akuta problem? Kontakta oss direkt på 031-51 88 10 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.

Till kontakt

FÖRSÄLJNING

Har Ni en biljettautomat idag som är till åren kommen och behöver en ny? Kanske har ni inte någon alls men funderar på att skaffa en? Vi säljer, monterar och driftsätter hela Cales produktutbud. Att avgiftsbelägga en parkeringsplats kan vara en lätt och snabb lösning på många parkeringsproblem. Kontakta oss för priser och mer information!

Adress

P-tjänst Väst AB
Box 6235
400 60 Göteborg

Kontakta oss

Kundtjänst

Telefon: 031-51 66 55
Mån-fre: 08:00-12:15, 13:00-16:00

Lör-Sön: Stängt